Receptek Főételek Húsos ételek Tárkonyos csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab sárgarépa

2 dl tejszín

½ kg csirkemell

1 marék zöldborsó

1 darab fehérrépa

1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemelleket megmossuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. Beletesszük a csirkemelleket és a zöldségeket a párolóedénybe, majd kb. 15 percig pároljuk. Közben, a tejszínt fűszerezzük kevés sóval, borssal, tárkonnyal, kb. 1 evőkanál liszttel kikeverjük és felforraljuk. Az elkészült csirkemellet és a zöldségeket a párolóedényből kiszedjük, majd leöntjük a tárkonyos tejszínnel. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4