Receptek Gyerekmenü Főételek Tejes zöldborsófőzelék

Hozzávalók

1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dl tej

2 kanál cukor

15 dkg vaj

1 dl tejszín

0,9 kg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

1 csipet őrölt fehérbors

10 dkg átszitált liszt

1 csokor finomra vágott zöldpetrezselyem

3 dl csontleves

Leírás

A zöldborsót vajon megpároljuk. Megszórjuk az ízesítőkkel, majd rászórjuk a lisztet, felengedjük csontlével és tejjel. Alaposan kiforraljuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, és kevés tejszínnel dúsítjuk. Húspogácsával, fasírttal kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4