Receptek Főételek Húsos ételek Tejfölös-mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

½ l tejföl

4 gerezd fokhagyma

10 dkg vaj

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

8 darab csirkecomb

1 kanál ételízesítő

1 csokor finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

Egy tálban összekeverem a tejfölt a mustárral, borssal, ételízesítővel, szétnyomott fokhagymával, olajjal. Meghempergetem benne a csirkecombokat. (Bőr nélkül!) 180 °C-ra előmelegítem a sütőt, és kivajazom a tepsit/jénait. Beleteszem a csirkecombokat, és maradék szószt a tetejére öntöm. Kb. 40 percet sütöm, fólia alatt, majd fólia nélkül még sütöm, amíg szép pirosra sül a sajt a tetején. Ezután kiveszem a tepsiből a húsokat. Vajon megfuttatom a petrezselymet, és ráöntöm a tepsiben lévő szaftot. Tejszínnel elkeverem, és kiforralom. Mustárral és a fűszerekkel ráízesítek, majd belehelyezem a csirkecombokat és átforralom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4