Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-ananászos csirkemell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 tk citromlé

2 dl fehérbor

1 darab csirkemell

1 darab ananász (konzerv)

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A csirkemellfilét csíkokra vágom, és megforgatom lisztben. Egy nagy teflonserpenyőben felhevítem az olajat, és pár perc alatt megsütöm benne a csirkehúst (körben fehéredjen ki, és pár helyen kezdjen pirulni). Az ananászkonzervet leszűröm, a levét kevés borral együtt a hús alá öntöm, és lefedve 10 percig párolom. Az ananászt (akkor is, ha darabolt) felvágom. A húshoz keverem a tejszínt, az ananászt, a citromlevet, sózom, borsozom, és még pár percig főzöm. Krokettel vagy rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4