Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes babragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2 dl tejszín

2 mk citromlé

1 csipet fehérbors

1 kanál petrezselyem

50 dkg csirkemell

1 csipet ételízesítő

30 dkg bab

Leírás

A serpenyőt felforrósítjuk, beletesszük a csíkokra vágott húst, és megpirítjuk. A húshoz hozzáadjuk a vágott zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk, és rövid idő alatt összepirítjuk, majd kevés vizet hozzáadva, lefedve pároljuk, 6-8 percig. Amikor a bab még roppanós, ráöntjük a tejszínt, megszórjuk petrezselyemmel, és meglocsoljuk citromlével. Összeforraljuk, és tálalhatjuk. Főtt tészta illik hozzá, köretként.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4