Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál tejföl

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

8 darab csirkecomb

1 csipet őrölt kömény

1 csipet fűszerkeverék (gyros)

1 fej áttört fokhagyma

Leírás

A feldarabolt csirkecombot meglocsoljuk egy pici olajjal (1-2 evőkanál), rászórjuk a gyros fűszerkeveréket, majd hagyjuk állni 1 órát a hűtőben. Ha letelt az 1 óra, akkor a felaprított hagymát és fokhagymát kevés olajon megfonnyasztjuk (meg ne égjen), majd beletesszük a húst. Az őrölt köményt is rászórjuk és addig sütjük, amíg a leve (amit a hús enged) el nem fő. Ha elfőtte, ráöntjük a tejszínt és a tejfölt, majd sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk. Sós vízben kifőzött tésztával, azonnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4