Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkemell 2

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

60 dkg csirkemellfilé

3 dl tejszín

1 darab hagyma

1 csipet ételízesítő

1 marék olivabogyó

2 kanál átszitált liszt

Leírás

A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütögetem. Pici vízzel is felöntöm. Ha szépen megpirult, kiszedem a serpenyőből és a visszamaradt zsiradékban, üvegesre pirítom a hagymát. Ha van, rakok bele pici újhagymát, vagy póréhagymát is. Amikor megpirult, rányomom a sajtot és felolvasztom. Elkeverem az olajos lével, majd megszórom egy kevés liszttel és felöntöm tejszínnel. Kevergetve besűrítem és a végén visszalapátolom a csirkét. Az egészet kicsit még együtt rottyantom és ízlés szerint, pici fehérborssal megszórom, majd beleszórom az olívabogyót.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4