Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-fehérboros pulyka

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab cukkini

1 mk tárkony

½ csokor bazsalikom

1 dl fehérbor

1 csomó póréhagyma

2 dl főzőtejszín

1 kanál keményítő

60 dkg pulykahús (comb)

Leírás

A vékonyan felkarikázott póréhagymát, az olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a kockákra vágott pulykahúst és együtt pároljuk, a hagymával. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt, többször megkeverve, félig megpároljuk. Mielőtt elkészülne, a felszeletelt cukkinit is beletesszük. Még néhány percig forraljuk, majd a keményítővel simára kevert tejszínnel krémesítjük, sűrítjük. Végül a fehérbort is beleöntjük és jól felforraljuk. Rászórjuk a finomra vágott fűszereket, még egyszer átkeverjük és máris tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4