Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás csirkemell

Hozzávalók

1 kanál liszt

2 dl tej

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csomag petrezselyemzöld

60 dkg csirkemell

15 dkg gomba

Leírás

Vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd belekeverjük a csíkokra vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldet és a borsikafüvet. 4-5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és újabb 4-5 percig keverjük. Ezt követően, adjuk hozzá a lisztet, majd felöntjük a tejszínnel és a tejjel. Az egészet összekeverjük, és puhára főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4