Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás ragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 dl tej

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

20 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

60 dkg pulykamellfilé

2 kanál átszitált liszt

Leírás

A húst vágjuk csíkokra, és pirítsuk meg kevés vajon. Ha kifehéredett, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, és pirítsuk össze. Ezután szórjuk meg a fűszerekkel és liszttel. Engedjük fel forró tejjel, és forraljuk ki. Tejszínnel dúsítsuk, és tetszőleges tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4