Receptek Főételek Hal Tejszínes hal

Hozzávalók

10 dkg vaj

5 dl tejszín

10 dkg reszelt parmezán

1 tk fehérbors

1 tk ételízesítő

4 szelet tengeri halfilé

Leírás

Egy kisebb méretű tepsit kiolajozunk, belefektetjük a halfiléket, amit előzőleg a fokhagymakrémmel átdörzsöltünk. A borssal és ételízesítővel megszórjuk, a tejszínnel leöntjük, és rászórjuk egyenletesen a sajtot, vajat. Én kb. 20 percet állni hagyom, mielőtt az előmelegített sütőbe tolom. Aranysárgára sütöm, még legyen leve. Nagyon finom és egyszerűen, gyorsan elkészíthető.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4