Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes hús zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dl tejszín

25 dkg margarin

1 csipet fehérbors

½ kg zöldborsó

1 kg csirkecomb filé

1 kanál átszitált liszt

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

Felolvasztott margarinon, fehéredésig pirítom a felkockázott húsokat, majd megfűszerezem ízlés szerint. Amikor már félig megpuhult, beleteszem a zöldborsót, és teljes puhulásig, együtt főzöm őket. Végül a tejszínbe keverek 1ek. lisztet, és beleöntöm sűrítésnek. Az egészet jól összefőzöm és főtt rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4