Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes karaj gombával

Hozzávalók

1 kanál liszt

2 dl tejföl

2 fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 dl tejszín

1 darab paprika

60 dkg sertéskaraj

40 dkg gomba

1 tk pirospaprika

1 darab zöldpaprika

Leírás

A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban, mindkét oldalát elősütjük, majd lábosba szedjük. A visszamaradt olajban megsütjük a aprított vöröshagymát, és cikkekre vágott gombát. Pirospaprikával megszórjuk, vízzel felengedjük, megsózzuk, majd hozzátesszük a kockára vágott paprikákat. Felforraljuk, belerakjuk az elősütött bordákat, és puhára pároljuk. Tejfeles, tejszínes habarással sűrítjük, és jól összeforraljuk. A köret lehet rizs, vagy galuska.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4