Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

½ dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 kk szerecsendió

60 dkg pulykacomb

1 kk finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A húst apróra vágjuk. A hagymát és a pórét, vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A lisztet, vagy keményítőt simára keverjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a húshoz. Friss petrezselyemzöldet vágunk bele. Újra hagyjuk felforrni, és még 5 percig főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4