Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

2 dl fehérbor

3 dl főzőtejszín

60 dkg pulykacomb

3 kanál átszitált liszt

1 csipet fűszersó

Leírás

A húst kockára vágjuk és fűszerezzük. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a húst. Fedő alatt, puhára pároljuk. Ha a hús megfőtt, felöntjük a borral és behabarjuk. Tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen aprított zöldfűszerrel megszórhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4