Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-répás csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 pohár tejföl

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

5 szál sárgarépa

1 fej hagyma

8 darab csirkecomb (felső)

1 csipet fehérbors

3 darab babérlevél

4 kanál átszitált liszt

Leírás

A sárgarépát kockára vágjuk, csak úgy, mint a hagymát. Olajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a csirkecombokat. Átforgatjuk és fűszerezzük őket, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a combokat. Félig puhára főzzük fedő alatt, majd hozzáadjuk a répakockákat. Ha megfőtt a comb, kiszedjük őket és behabarjuk a levet. Kiforraljuk, visszarakjuk a combokat és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4