Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes zöldborsó

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

15 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1,5 dl tejszín

2 tk petrezselyem

60 dkg zöldborsó

Leírás

Egy serpenyőben vajat olvasztunk,és rádobjuk a zöldborsót.Kevergetve pároljuk néhány percig,majd felöntjük 1 dl vízzel és kb. 10 percig pároljuk.Csomómentesre keverjük a tejszínt és a lisztet,és a tűzről levett zöldborsóhoz adjuk.Petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük.Pár percre visszatesszük a tűzhelyre,amíg besűrűsödik.Natúr és rántott húsok mellé is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4