Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csomag spagetti

1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

10 dkg sárgarépa

1 marék hagyma (tört)

1 kanál szójaszósz

2 kk barna cukor

1 darab paszternák

1 marék babcsíra

Leírás

A wokot felforrósítjuk, 1 ek. olajat öntünk bele, majd ha az olaj füstöl, beleöntjük a villával kicsit felvert tojásokat (a legjobb darabonként, mert akkor szép vékonyra süthető), majd egy tányérra kitesszük, ahol csíkokra vágjuk. A wokot kitöröljük és újabb kanálnyi olajat teszünk bele. Ha forró, beledobjuk a felszeletelt hagymát és addig sütjük, míg el nem kezd karamellizálódni. Ekkor 2 ek. szójaszószt öntünk hozzá, kicsit még pirítjuk, majd egy tálba tesszük. A wokot kitöröljük papírtörlővel. Ugyanígy járunk el, a lecsöpögtetett mungóbabcsírával is. Újabb egy kanál olajat forrósítunk, rádobjuk a keskeny csíkokra szelt paszternákot és sárgarépát. Amikor el kezd karamellizálódni, hozzáadunk még egy kanál barna cukrot és ráolvasztjuk. Adunk még hozzá 1-2 ek. szójaszószt, átforgatjuk vele a répát és megy a hagyma mellé. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, 5 perc alatt. Leszűrjük és a wokba tesszük, egy kanál felforrósított olajra. Ráöntünk még 2 ek. szójaszószt, átforgatjuk vele, végül az összes sült zöldséget és a felaprított tojást is visszatesszük. Átmelegítjük és tálaljuk, a tetejére szórt korianderlevéllel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4