Hozzávalók

7 dkg cukor

4 dl tejszín

50 g étcsokoládé

2 kanál kakaópor

25 dkg babapiskóta

50 dkg eper

50 dkg mascarpone

1 dl narancslé

Leírás

A mascarponét, citromlevet és a cukrot tegyük egy tálba, majd keverjük össze. A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk a krémhez. Mossuk meg az eper felét, és szeleteljük fel. Téglalap alakú (15 x 30 cm) tepsibe rendezzük el a babapiskóta felét, locsoljuk meg 1 dl narancslével. A krém egyharmadát öntsük a babapiskótára, majd szép sorban helyezzük rá az eperszeleteket. Ismét a krém egyharmada következik, majd egy újabb sor babapiskóta, locsolva narancslével, amin a maradék krémet oszlassuk el. Tegyük legalább 5 órára hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4