Receptek Főételek Tészta Tökéletes habkarika

Hozzávalók

3 csepp ecet

7 dkg porcukor

1 darab tojásfehérje

1 kk ételfesték

Leírás

Ahány tojásfehérjéből készítjük, annyiszor 7 dkg porcukrot adjunk hozzá. A tojásfehérjét egy fém tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot és az ecetet. Vizet forralunk egy kis lábasban, ráhelyezzük a tálat és gőz felett addig verjük, míg olyan szilárd lesz, hogy a habverőről nem folyik le. Ezután nyomózsákba tesszük, sütőpapírral bélelt tepsibe köröket, cseppeket nyomunk és 80 fokos sütőben, kb. 2 órán keresztül szárítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4