Hozzávalók

2 kanál finomliszt

2 dl tejföl

1 darab vöröshagyma

3 darab burgonya

6 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 mk ecet

1 dl tejszín

1 mk kristálycukor

1 mk pirospaprika (őrölt)

1 csokor kapor

1 kg tök (gyalult)

Leírás

Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, beletesszük a pirospaprikát, arra a tököt, sózzuk, cukrozzuk, puhára pároljuk, beletesszük a kaprot. Közben külön megfőzzük a 3 db burgonyát sós vízben, és ha már puha kevés vízzel belekeverjük a tökbe. Végül a tejfölbe belekeverjük a lisztet, és ezzel a habarással felöntjük. Teszünk bele 1 dl tejszínt is. (Ha nincs tejjel is lehet hígítani, ha sűrűnek találjuk.) Legvégül az ecetet is hozzáadjuk. Ajánlott feltétek: - vagdalt - sertéspörkölt

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4