Receptek Főételek Húsos ételek Töltött csirkecomb

Hozzávalók

1 darab Tesco Finest friss tojás

1 kanál liszt

2 gerezd fokhagyma

4 darab zsemle

1 fej hagyma

1 mk majoranna

4 darab csirkecomb

1 csokor petrezselyem

20 dkg gomba

1 mk rozmaring

Leírás

A hagymát apró kockákra vágtam, sóztam és az olajon megfonnyasztottam. Közben beáztattam a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodtam. Rádobtam a hagymára a lereszelt gombát, de nem főztem meg, csak gyorsan lepirítottam egy kicsit és el is zártam a lángot. Hozzákevertem a zsemlét, a fűszereket és a fokhagymát, majd a tojást és lisztet is. A combokat besóztam, majd betöltöttem a tölteléket, a combok bőre alá. Olajjal kikent tepsibe fektettem őket, a tetejüket is megkentem egy kevés pirospaprikával és borssal elkevert olajjal. Mellé dobtam egy ág rozmaringot, letakartam alufóliával és kb. 1 óra alatt, puhára sütöttem. Levettem a fóliát róla és még egy negyed órára, visszatoltam a sütőbe, hogy szépen megpiruljon a teteje. Hidegen is finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4