Receptek Főételek Húsos ételek Tonhalas tészta hagymásan

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma

80 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 csokor bazsalikom

25 dkg tészta (bármilyen kedvelt)

2 doboz tonhal (olajos, konzerv)

Leírás

A tésztát olajos, sós vízben majdnem puhára főzzük. Addig a hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, és olívaolajon üvegesre pároljuk. Közben a tonhalkonzerveket lecsepegtetjük, kis tálba öntjük, és villával átpasszírozzuk a húst. Amikor a hagyma elkészül, ráöntjük a tonhalat, beletesszük a fokhagymát, és megkeverjük. Kis sütés után mehet bele a paradicsom, pár percig együtt rotyognak. Közben alaposan sózzuk, borsozzuk, majd mehet bele a bazsalikom. Ismét rotyoghat pár percig, majd levesszük a tűzről. Ha a tészta elkészült, leszűrjük, majd a szósszal összekeverve tálaljuk. Lehet rá sajtot is tenni ízlés szerint.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4