Hozzávalók

1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

½ csomag sütőpor

3 dl víz (langyos)

30 dkg finomliszt

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

Leírás

A lisztet, az olajat, a sót és a sütőport egy tálba tesszük. A vizet fokozatosan adagolva, lágy tésztává gyúrjuk. Lefedjük és 15 percet pihentetjük. Kb. 10-12 gombócot formálunk belőle és bőségesen meglisztezett deszkán, nagyon vékonyra kinyújtjuk. (A serpenyő méretéhez igazítsuk a méretet!) Öntöttvas serpenyőben, vagy vastag aljú teflon serpenyőben, zsiradék nélkül sütjük. Ha elkezd hólyagosodni a tészta, akkor kell megfordítani. Érdemes alufóliával lefedni az elkészült darabokat, különben megkeményednek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4