Hozzávalók

20 g vaj

2 kanál kakaó

50 g porcukor

130 g étcsokoládé

50 g kókuszreszelék

2 kanál rum

200 g piskotamorzsa

Leírás

A csokit darabokra törjük, és a vajjal együtt, vízfürdő felett megolvasztjuk. Miután felolvadt, levesszük a tűzről, majd beletesszük a rumot, hozzákeverjük a kókuszt, a piskótamorzsát és a porcukrot. Ha kész, kicsi golyókat formálunk, papírra tesszük ezeket, és egy órát a hűtőben hűtjük. A kész golyók felét porcukorban, másik felét a kakaóban megforgatjuk, majd tálalásig visszatesszük a hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4