Receptek Főételek Húsos ételek Uborkás-pulykás penne

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dl tej

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 dl tejszín

1 darab kígyóuborka

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

40 dkg pulykamellfilé

40 dkg penne

3 kanál átszitált liszt

Leírás

Az uborkát csíkokra vágjuk, csakúgy mint a húst. A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát finomra vágjuk és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és megpirítjuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel. Kiforraljuk és beleszórjuk az uborkát, majd a pennét. Összerázzuk és tejszínnel gazdagítjuk. Sok reszelt sajttal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4