Receptek Főételek Húsos ételek Vajas csirkecomb rozmaringos burgonyával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 kg burgonya

10 dkg vaj

8 darab csirkecomb

1 csokor rozmaring (friss)

10 dkg átszitált liszt

Leírás

A csirkecombokat kifilézzük, sózzuk. Lisztbe mártjuk, és kevés olívaolajon, lassan megsütjük. A burgonyát felaprítjuk, és sós vízben megfőzzük. Vajon a rozmaringot megfuttatjuk, és belerakjuk a burgonyát. Átforgatjuk, és már kész is a köret.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4