Receptek Főételek Húsos ételek Vajban sült karaj kaporral

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 darab citrom

1 csipet fehérbors

1 csokor kapor

8 szelet csontozott sertéskaraj

Leírás

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, és kiklopfoljuk. A kaprot összevágjuk, közben a vajat felmelegítjük. Belerakjuk a hússzeleteket, és mindkét felét pirosra sütjük. Mielőtt teljesen megsülne, megszórjuk a kaporral és citromlével meglocsoljuk. Zöldségkörettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4