Receptek Főételek Húsos ételek Vasalt csirke petrezselymes burgonyával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kg burgonya

1 kanál vaj

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kanál petrezselyem (finomra vágva)

4 darab csirkecomb filé

1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk. Sóval,borssal és fűszerkeverékkel bedörzsöljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és bele rakjuk a csirkecombfilét a bőrös felével lefelé. Ez azért fontos ,hogy ne ugorjon össze a hús és ,hogy a bőr ropogós legyen. Rárakunk egy edényt amit félig engedünk vízzel. Így gyorsabban megsül a hús. Kb.4 percig sütjük a bőrös felét és ugyanennyi ideig a másik felét. A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. Sós vízben puhára főzzük,leszűrjük. Vajon megfuttatjuk a petrezselyemzöldet és rátesszük a burgonyát .Alaposan összeforgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4