Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

8 darab csirkecomb

1 csomag fűszerkeverék

1 dl szőlőmagolaj

Leírás

A csirkecombokat megmossuk, kifilézzük. Másnapig hűtőben, a fűszerekkel bepácolva pihentetjük, de ha nincs idő erre, akkor akár azonnal is süthető. Egy serpenyőben felmelegítjük a szőlőmagolajat és amikor már serceg, akkor beleforgatjuk a csirkecombokat. A csirke tetejére helyezzük a vizes lábast, majd időnként forgatjuk, hogy mindkét oldala jól átsüljön. Kb. 1/4 óra elegendő (a csirke belül puha, kívül ropogós állapot eléréséhez). Burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4