Receptek Főételek Tészta Vega szivárványpizza

Hozzávalók

400 g finom búza liszt

30 g élesztő

1 tk cukor

1 tk

2 tk olaj

200 ml víz

A feltéthez

1 üveg paradicsomszósz

150 g reszelt sajt

1 darab kalifornia paprika (zöld)

1 darab kalifornia paprika (sárga)

4 darab koktélparadicsom

1 fej cékla

5 darab brokkoli

5 darab karfiol

Elkészítés

 alt=
1

Morzsoljuk az élesztőt a langyos vízbe, adjunk hozzá egy evőkanál cukrot és hagyjuk kelni.

 alt=
2

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.

 alt=
3

Szitáljuk át a lisztet, adjuk hozzá az olajat, sót, az élesztős vizet, s gyúrjunk belőle csomómentes tésztát, majd hagyjuk 30-40 percig kelni.

 alt=
4

Tisztítsuk meg és vágjuk fel a zöldségeket: kockázzuk fel a paprikákat, vágjuk 4 cikkre a paradicsomokat, szedjük icipici rózsákra a brokkolit és a karfiolt, végül pedig készítsünk picike háromszögeket a céklából.

 alt=
5

A megkelt tésztát nyújtsuk ki és formázzunk belőle megfelelő alapot.

 alt=
6

Kenjük meg paradicsomszósszal, szórjuk meg sajttal és helyezzük el a zöldségeket a pizzán a szivárvány színeinek sorrendjében.

 alt=
7

Süssük kb. 20 percig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4