Hozzávalók

2 csésze vöröslencse

1 csésze zabpehely

1 csésze zsemlemorzsa

1 fej hagyma

2 darab répa

1 marék petrezselyem

1 csésze paprika (apróra vágott)

2 gerezd fokhagyma

2 kanál paradicsomszósz

2 kanál olaj

2 kanál liszt

1 tk kakukkfű

1 tk majoranna

2 csipet

1 csipet őrölt fekete bors

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a zöldségeket. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.

2

Főzzük meg a lencsét.

3

Egy serpenyőben hevítsünk olajat, a fokhagyma kivételével pirítsuk meg az összes zöldséget. Végül adjuk hozzá a fokhagymát is egy percig.

4

Botmixerrel keverjük össze a hozzávalókat.

5

Egy sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, tegyük bele a keveréket.

6

Süssük 45 percig, majd hagyjuk kihűlni, mielőtt szeletekre vágnánk. Tálaljuk burgonyapürével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4