Hozzávalók

20 dkg porcukor

1 csipet fahéj

1 csomag zselatin

6 dl vörösbor

1 darab vaníliarúd

1 csipet szegfűszeg

1 darab sárgadinnye

Leírás

A dinnyéket meghámozzuk, kimagozzuk, majd kockára vágjuk. A bort felforraljuk, a fűszerekkel és cukorral. Ha forr, beleszórjuk a dinnyét és a kikevert zselatint, 5-6 percig főzzük, majd poharakba töltjük, és hagyjuk megdermedni. Hűtőbe rakjuk, és ha már jó hideg, akkor tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4