Receptek Főételek Húsos ételek Vörösboros meggyleves

Hozzávalók

1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 kanál liszt

20 dkg cukor

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 csipet őrölt fahéj

4 dl vörösbor

1 csipet szegfűszeg

60 dkg meggy

Leírás

1,5 liter vizet a cukorral és a sóval forrald fel. Ha felforrt dobd bele a kimagozott meggyet és ha újból felforrt a liszttel elhabart tejszínnel sűrítsd be. Egy kisebb edényben a borból és a fűszerekből készíts forralt bort,ha ez megvan öntsd a leveshez majd keverd össze. Ha hidegen szereted akkor hűtsd le,de én melegen tálaltam a családnak és így is nagyon finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4