Receptek Főételek Húsos ételek Vörösboros pörkölt

Hozzávalók

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

2 fej vöröshagyma

1 darab paprika

1 dl vörösbor

5 dkg zsír

3 darab babérlevél

2 kanál pirospaprika

10 dkg szalonna

1 kg marhalábszár

Leírás

A szalonnát apró kockára vágjuk és kicsit megsütjük. A hagymát apróra vágjuk és üvege pároljuk, majd ebbe tesszük a feldarabolt húst. Az edényre fedőt helyezünk, lassú lángon pároljuk. Ez majd levet enged, vizet nem szükséges alá önteni. Azért figyeljük, hogy legyén alatta lé. Fűszerezzük és beletesszük a babérlevelet is. Úgy készül, mint a többi pörkölt. Ha a hús félig megfőtt, hozzáadjuk a vörösbort és készre főzzük. Köretnek galuskát, vagy tésztát adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4