Receptek Levesek Zellerkrémleves hagymával

Hozzávalók

2 kanál liszt

1 fej vöröshagyma

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 dl tejszín

8 dl húsleves

2 darab zeller

Leírás

Az apróra vágott hagymát olajban üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, nagyobb kockákra vágott zellert. Megsózzuk, és fedő alatt megpároljuk. Meghintjük liszttel, megpirítjuk, majd felöntjük a levessel. Összefőzzük, majd összeturmixoljuk. Sóval, borssal ízesítjük és beleöntjük a tejszínt. Állandóan kevergetve kissé besűrítjük. Frissen vágott zellerlevéllel és levesgyönggyel (vagy pirított zsemlekockákkal tálaljuk).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4