Receptek Főételek Tészta Zöldborsó krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

10 dkg burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál torma (tejszínes)

2 dl tejszín

50 dkg zöldborsó

Leírás

A meghámozott, kockára vágott burgonyát, kevés olajon és a liszten, néhány perc alatt megpirítjuk, majd hozzáöntjük a zöldborsót. Felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, majd kb. 20 percig főzzük. Fűszerezzük a sóval, borssal és szerecsendióval. Hozzáöntjük a tejszínt és a tormát, majd hagyjuk ismét felforrni. Ha a zöldség puhára főtt, leturmixoljuk a levest, majd mentalevéllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4