Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

50 dkg csirkemellfilé

2 dl tejszín

1 fej hagyma

10 dkg zsír

1 csipet fehérbors

25 dkg zöldborsó

3 kanál átszitált liszt

1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemellet vágjuk kockára, és hagymás zsíron futtassuk meg. Ha kifehéredett, akkor szórjuk rá a borsót, és fedő alatt pároljuk meg. Közben fűszerezzük. Ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk. Ha megpuhult a hús, akkor habarással sűrítsük a ragut, és tejszínnel dúsítsuk. Forraljuk ki, és frissen fogyasszuk is el.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4