Receptek Gyerekmenü Főételek Zöldborsós rizottó

Hozzávalók

2 dl tejszín

1 marék reszelt parmezán

1 fej hagyma

20 dkg zöldborsó

3 dl bor

6 dl húslé

40 dkg rizottórizs

1 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

Forró olajon, az apróra vágott hagymát 10 percig dinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, még 2-3 percig együtt pirítjuk, majd a rizst is hozzákeverjük. Folyamatosan keverjük. Ráöntjük a bort, és hagyjuk elpárologni az alkoholt. Ezután rászedjük a húsleveslét. A félig megpuhult rizshez keverjük hozzá a zöldborsót, majd sózzuk, borsozzuk. Átkeverjük tejszínnel és parmezánnal is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4