Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós sertésragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

30 dkg zöldborsó

1 kanál pirospaprika

80 dkg sertés lapocka

4 kanál átszitált liszt

3 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a kockákra vágott húst, majd süssük fehéredésig és szórjuk rá a zúzott fokhagymát, pirospaprikát. Sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy félig ellepje. Amikor felforrt, fedővel lefedve, közepes tűzön pároljuk félpuhára. Szórjuk bele a zöldborsót, az apró kockákra vágott zöldpaprikát, az aprított petrezselymet és ha kevés a szaftja, annyi vízzel pótoljuk, hogy félig ellepje. Közepes tűzön főzzük készre. Habarással sűrítsük és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4