Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós tokány 2

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg liszt

10 dkg vaj

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csipet fehérbors

20 dkg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

60 dkg pulykamell

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A pulykamellet felaprítjuk, a hagymát lereszeljük és vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a pulykamellet és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk 5-6 perc után a borsót és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt pároljuk, 15-20 percig a ragut. A lisztet kikeverjük vízzel és behabarjuk vele a ragut. Tejszínnel dúsítjuk és ráízesítünk. Főtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4