Receptek Főételek Hal Zöldséges harcsadarabok

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg liszt

5 dl tej

15 dkg vaj

1 darab citrom leve

2 dl tejszín

1 csipet fehérbors

15 dkg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

15 dkg brokkoli

60 dkg harcsa filé

Leírás

A zöldborsót és a brokkolit külön-külön, sós, forró vízben forrázzuk le, úgy, hogy megpuhuljon. Készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel engedünk fel. Forraljuk ki, majd rakjuk bele a kockára vágott halat, és 3-5 percig forraljuk. Adjuk hozzá a zöldségeket, és forraljuk össze, majd tejszínnel fejezzük be.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4