Receptek Főételek Hal Zöldséges-tormás lazacszeletek

Hozzávalók

50 g Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

100 g vöröshagyma

200 g vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

500 g torma (reszelt)

100 ml citromlé

1 csokor petrezselyemzöld

300 ml fehérbor

500 g vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller)

2 darab babérlevél

0,8 kg lazac (filé)

Leírás

A vegyes zöldséget megtisztítjuk, vékony metéltre vágjuk. A szeletelt vöröshagymát vajban, üvegesre pároljuk. A metélt zöldséget, sós, fűszeres vízben, félpuhára főzzük. Tepsibe tesszük a vajban puhított hagymát, erre helyezzük a besózott halszeleteket. Beborítjuk a félig főtt zöldségekkel és megszórjuk a reszelt tormával. A fehérborral felengedjük, majd fóliával betakarjuk és sütőben kipároljuk. Amikor elkészült, citromlével ízesítjük. Finomra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4