Receptek Főételek Hal Zöldspárgás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg liszt

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 csipet fehérbors

1 csipet szerecsendió

40 dkg spárga

80 dkg Pangasius filé

Leírás

A spárgákat feldaraboljuk és megpároljuk őket, egy párolóedényben. A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a spárgát és fűszerezzük. Kis idő elteltével, megszórjuk liszttel és felengedjük alaplével, valamint fehérborral, majd kiforraljuk. Kevés tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4