Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor

1 mk vaj

1 mk tejszín

1 kanál porcukor

½ tábla étcsokoládé

50 dkg háztartási keksz

2 kanál narancslé

1 csomag kókuszreszelék

1 mk rum aroma

10 dkg dió

1 kanál baracklekvár

15 dkg sárgabarack (aszalt)

Leírás

A kekszet finomra daráljuk, a diót kicsit durvábbra. Az aszalt sárgabarackot apróra vágjuk és beáztatjuk a gyümölcslébe. Ha megpuhult, minden hozzávalót egy tálban jó alaposan összedolgozunk. Ha nem akar összeállni, akkor mehet bele még egy kanál gyümölcslé. Azután kézzel golyókat formázunk belőle és egy tálcára pakolva a hűtőbe tesszük, pár órára. Ha megdermedt, a csokit megolvasztjuk a vajjal és a tejszínnel, belemártjuk a golyókat (fogpiszkálóval, vagy villával), majd kókuszreszelékbe forgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4