Egészséges életmód Relaxáció Anyák napjára: virág és stílusos kiegészítők

Legtöbben különleges ajándékkal szeretnének örömet szerezni anyukájuknak. Ez érthető, hiszen az édesanyák csakis a legjobbat érdemlik.

Anyák napjára: virág és stílusos kiegészítők

A virágok kiemelik az anyák napja ünnepélyességét

Ezen a különleges napon egyetlen édesanya se maradjon virág nélkül! Ajándékozzon egy rózsacsokrot, szegfűt vagy krizantémot, de a cserepes virág is jó ötlet. A virággal semmit sem lehet elrontani! A virágot kiválaszthatja annak jelentése és szimbolikája szerint is.

Legyen az alap egy jó kávé és csokoládé 

Az anyukák sem kivételek, ha mély érzésekről és édességekről van szó — szinte mindegyikük imádja az édes kísértést. Ajándékozzon minőségi csokoládét , luxuskivitelezésű bonbont vagy akár ennek egészségesebb változatát mandula vagy szárított gyümölcs formájában. Az ajándékcsomagot egészítse ki minőségi kávéval és egy szép csészével.

A kávéhoz tálaljon fel anyukájának epres szerelmeslevelet!

Éljen az eperszezon és az epres szerelmeslevél!

Ajándékozzon minőségi kozmetikumot!

Egy arckrémmel, parfümmel, testápolóval is biztosan örömet szerezhet édesanyjának, hiszen az ilyen készítményekből sohasem elég. Az idei anyák napjára ajándékozzon természetes kivonatokat tartamazó testápolót, bőrfeszesítőt, masszázsolajat vagy ránctalanító és hidratáló kézkrémet. Anyukája megérdemli a kényeztetést, és az odafigyeléssel kiválasztott, legjobb ajándékot!

Ajándékozzon fiatalos lendületet egy stílusos blúzzal vagy kendővel!

A melegebb napok beköszöntével a tavaszi ruhakollekciók szinte csábítanak, hogy divatosan öltöztessük szeretteinket. Vásároljon anyukájának a virág mellé egy virágmintás felsőt is, mely feldobja a ruhatárát, de talán egy mintás tunikának vagy szoknyának is örülne.

A lakáskiegészítő is megfelelő ajándék

Alapos odafigyelést igényel, amennyiben lakáskiegészítőt szeretne ajándékozni. Édesanyja lakását és háztartását nagyon jól ismeri, ezért nem kell attól tartania, hogy rosszul választ. Biztosan sejti, mi az, ami illene a lakásába — lehet ez egy stílusos lámpa, új párnák az ülőgarnitúrához, illatos gyertyák vagy családi képek keretben. A döntés az Ön kezében van, s ha tökéletes ajándékozást szeretne, vásároljon közösen anyukájával, majd vigye el egy ebédre. A legszebb ajándék ugyanis az együtt töltött idő.  

Extra ötlet: anyák napjára süssön édesanyjának ajándékba!

Citromos habcsók gyümölcsökkel

Citromos habcsók gyümölcsökkel

Lime-os mini sajttorták üvegben

Lime-os mini sajttorták üvegben

Házi, epres pohárkrém, csoki reszelékkel

Epres házi poharas krémes, csoki reszelékkel


Oldal nyomtatása
Cikk megosztása