Baba Totyogó Mit ajándékozzon gyermeknapra?

A gyerekszobák játékgyűjteménye olykor bámulatra méltó. Úgy tűnik, mintha a gyerek egyre kevesebbet játszana az új játékkal, s valahogy így van ez a gyűjtemény legújabb darabjával is. Miért ne lehetne az idei gyermeknapot valami különlegesebb ajándékkal ünnepelni, mint egy autó, baba vagy elektronikus játék? Ajándékozzon ettől sokkal értékesebb ajándékot gyermekének! Legyen ez az ajándék meglepetés, amit nem lep be a por, és ami megmarad az emlékezetében.


Üvegbe rejtett süti

Az Ön gyermeke is szeret a konyhában sürgölődni? Teljesítse az önálló sütés iránti vágyát és lepje meg egy üvegbe rejtett kaláccsal. Ehhez nem kell más, mint egy befőttes vagy bármilyen más nagyobb üveg, melybe belerakja a kuglófhoz, kekszhez vagy bármilyen más süteményhez szükséges hozzávalókat. Megajándékozhatja akár három különböző, üvegbe csomagolt recepttel és hozzávalóival is, melyekkel elkészítheti kedvenc süteményét. Amennyiben ez az ajándék elnyeri a kicsik tetszését, és jól szórakoznak sütés közben, akár édes hagyománnyá is válhat a családban.

Barackos sütemény

Barackos sütemény

Kezdje a gyermeknapot meglepetésreggelivel, az ágyban!

Egy tökéletes nap tökéletes kezdete: meglepetésreggeli az ágyban! Mi legyen ez a meglepetés? A mókás zöldségállatkák biztosan mosolyt csalnak a gyerekek arcára, ráadásul egészségesek is!

Mit ajándékozzon gyermeknapra?

Ajándék felnőttek módjára: mozi-vagy vacsorameghívás

A játék nagyszerű ajándék, de mi volna, ha az idei gyemerknapon egy olyan ajándékkal lepné meg gyermekeit, ami igazán fontos nekik? Ez pedig nem más, mint a szülőkkel közösen eltöltött idő, ami számokban nem mérhető, és pótolhatatlan. Válasszanak közösen egy filmet, ami érdekelné a gyereket is, útközben fagyizzanak és mozi után menjenek el vacsorázni. Vacsora közben megvitathatják a filmet, beszélgethetnek az óvodáról, az iskoláról, a barátokról. Mindnyájuknak hasznos lesz ez a délután, hiszen a közös élmények által erősödnek a kapcsolatok.


Saját kezűleg készített üdvözlőlap

A képeslapok és jókívánságok a gyerekeknek nem igazán fontosak... vagy talán mégis? Hiszen éppen ők azok, akik örömmel ajándékoznak Önnek saját kezűleg készített jókívánságot, rajzot, plakátot, amit most viszonozhat. Gondoljon ki egy vidám motívumot és a színes ceruzák és filcek segítségével készítsen nekik valami szépet, amivel büszkélkedhetnek. Alkotása többet jelent számukra, ha csatol egy fotót, dícséretet vagy egyszerűen csak leírja, mennyire szereti őket.

Malacpersely – az első takarékpénztár

Gyermeke számára az első malacpersely a megfontolt takarékoskodás szimbólumává válhat. Megtanulja, hogy érdemes értelmes dolgokra spórolni. Egy ilyen ajándék fejleszti pénzügyi ismereteit és megismeri a pénz értékét. Nagyobb öröm lesz számára saját pénzéből megvenni azt, amire vágyik, mintha Öntől kapná meg.


Válasszon játékot a gyermek életkora szerint!

Gyermekének határozottan nincs szüksége további műanyag- és plüssjátékokra, melyek ugyanúgy, mint a többi, a polcon vagy a dobozban porosodva — vagy rosszabb esetben a szemétkosárban — végzik majd. Az ajándéknak szánt játékot a gyermek életkora szerint válassza ki!

A gyermekeinek az életkoruk szerint válasszon játékot

Forrás: www.thenewageparents.com, www.parenting.firstcry.com

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása

Cikkek

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!