Tippek és tanácsok Tippek és trükkök, amellyel te lehetsz a kerti grill parti császára

Vannak dolgok, amelyekről nem szavad megfeledkeznünk, ilyenek például a minőségi hozzávalók beszerzése, pácok és szószok az ételekhez, illetve a megfelelő programok a legkisebbeknek is. Meglátja, vendégei meghálálják majd, ha felkészül mindenre.

Limonádés stand

A gyerekek imádják, ha kivehetik a részüket valami fontosból, ezért tetszeni fog nekik, ha a saját standjuknál kínálhatják majd a vendégeket. Készítsenek közösen limonádét. Próbálja feldobni a frissítőt különleges ízesítéssel, hagyja, hogy a gyerekek is szabadjára engedhessék fantáziájukat. Új „feladatuk” biztosan lefoglalja majd őket. A mi kedvencünk az uborkás limonádé némi grapefruittal, próbálja ki Ön is!

Papír szívószál

Számos fontos kelléke van egy grill partinak, de a hasa mellett gondoljon a természetre is. A színesített papír szívószálak nem csak vagányan néznek ki, de így legalább nem termel felesleges műanyaghulladékot. A szívószálat nem csak iváshoz használhatja, játékokat is készíthet a gyerkőcöknek.

Kártyajátékok

Ha lesznek gyerekek is a kerti partin, mindenképp készülne kell valamilyen programmal a számukra, másképp hamar elunhatják magukat. Higgye el, a kártyajátékok még nem mentek ki a divatból, napjainkban is feldobnak bármilyen összejövetelt. Ha olyan játékot választ, amit vendégei még nem ismernek, itt a remek alkalom, hogy a legkisebbek is elsajátítsák a szabályokat.

Falatkák

A ropogtatni valók fontos részei a kerti partinak, hiszen vendégei csevegés közben is biztosan szívesen csipegetnének. Főleg, ha megérzik az ez idő alatt készülő grillezett finomságok illatát. Gondolkodjon előre és készítsen íncsiklandó apróságokat.

Teríték

Díszítse fel az asztalt, készítse elő a tányérokat is és ne feledkezzen meg az ültetőkártyákról sem. Ha igazán kreatív, biztosan mindenkinek tetszeni fog majd! Lepje meg vendégeit mókás feliratokkal vagy vicces becenevekkel.

Tippek és trükkök, amellyel te lehetsz a kerti grill parti császára

Piknik pokróc

Kevés az esély rá, hogy a gyerkőcök végig az asztalnál ülnek majd a többi vendéggel, de biztosan tetszene nekik, ha lenne lehetőségük egy picit „szabadabb” étkezésre. Terítsen le egy nagy színes pokrócot, ahol játszani és enni is tudnak. Talán a többi vendég is kedvet kap majd hozzá!

Étel jelölő kártyák

Gondolnia kell olyan vendégeire is, akik allergiásak vagy valamilyen intoleranciával rendelkeznek, hiszen nekik is fejfájást okozhat: mégis melyik fogásba kóstolhatnak bele bátran. Mindenki dolgát megkönnyíti, ha feltüntetni az ételek alap összetevőit, vagy legalábbis kategóriákba sorolja őket. (glutén mentes, laktóz mentes, tejmentes, vegán, vagy cukormentes)

Szúnyogriasztó

Minden bizonnyal egyáltalán nem szeretne szúnyogokat partiján, pedig mindig előkerülnek naplemente után. Ha Önnél is hívatlan vendégek, akkor legyen felkészült és készítsen elő szúnyogriasztó krémeket.

Menü

Mindenki szereti előre látni, pontosan mi is lesz a menü, mindezt pedig stílusosan is megjelenítheti, például egy krétatáblára felírva. Tipp: Akár a gyerkőcöket is megkérheti, hogy díszítsék fel a táblát.

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása

Cikkek

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!