Receptek Főételek Húsos ételek Albert kekszes sütemény

Hozzávalók

½ dl kávé (erős feketekávé)
4 dl tej
25 dkg vaj
2 kanál kakaópor
20 dkg porcukor
2 csomag csokoládés pudingpor
2 rúd háztartási keksz (egy kicsi és egy nagy is elég)

Leírás

A tejben a pudingot megfőzzük - nagyon sűrű lesz, lassan, majd utána kevergetjük kihűlésig. A vajat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a kakaóport, pudingot, kávét. Egy-két órára hűtőbe tesszük, majd egy nagy tálcán/vágódeszkán, vízszintesen kekszet és krémet vastagon, felváltva téve, két rudat csinálunk. A krém kb. egynegyedével pedig, bevonjuk a rudakat. Ezen a ponton lehet díszíteni, csoki- vagy kókuszreszelékkel, kakaóporral, durvára vágott dióval, vagy kreativitásunktól függően mással. Éjszakára hűtőbe tesszük, utána átlósan szeleteljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4