Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
35 dkg finomliszt
½ csomag sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
1 kanál kristálycukor
3 dkg vaj (olvasztott)
15 dkg porcukor
25 dkg margarin
1 darab citrom (reszelt héja)
1 ízlés szerint mazsola
50 dkg tehéntúró
15 dkg cérnametélt
1 csomag réteslap

Leírás

A cérnametéltet, sós vízben kifőzzük és alaposan lecsöpögtetjük. Jól elkeverjük a tészta hozzávalóit, majd hozzáadjuk a 6 tojásfehérjét, amit habnak felvertünk. Összekeverjük a kifőtt metélttel és a tepsiben lévő rétestésztalapra terítjük. Ráborítjuk a másik rétestésztalapot, a tetejét villával megszurkáljuk és szép pirosra sütjük. Porcukorral meghintjük. Tanácsok: Próbáljátok ki, nagyon finom! Jó puha és vastag a töltése. Leves után is nyugodtan kínálhatjuk, mert laktató!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4